Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

1η Ανάβαση Προσηλίου Ποδηλατικός αγώνας

Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση, για πρώτη φορά, να διοργανώσει αγώνα ποδηλασίας στην Άμφισσα, υπό την αιγίδα του Δήμου Δελφών και της τοπικής κοινότητας Προσηλίου. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 17 Μαΐου 2015
Τόπος: Άμφισσα
Διαδρομή: Εκκίνηση από την πλατεία Ησαΐα της Άμφισσας με τερματισμό στην Ιερά Μονή Παναγίας Προσηλίου.
Κατηγορίες: Παμπαίδων, Παίδων, Εφήβων, Γυναικών, Ανδρών & Μάστερς.
Γραμματεία – Τεχνικό συνέδριο: H γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 09:30. Το τεχνικό συνέδριο θα γίνει στις 10:30 στο χώρο εκκίνησης. Οι αθλητές θα έρχονται στη γραμματεία με τα δελτία τους για παραλαβή των αριθμών του αγώνα και υπογραφή στο φύλλο αγώνα. Η γραμματεία θα παρακρατεί τα δελτία των αθλητών-τριων μέχρι την λήξη του αγώνα όπου και θα παραδοθούν στους υπεύθυνους των ομάδων με ταυτόχρονη επιστροφή των αριθμών του αγώνα.
Ώρες εκκίνησης – Αποστάσεις:
• 11:00 – Παμπαίδες, Παίδες– 5,0km
• 12:00 – Εφήβων, Γυναικών, Νέων Αντρών, Αντρών, Μάστερς 12,9km
Οι εκκινήσεις θα δοθούν με λίγα λεπτά διαφορά μεταξύ των κατηγοριών, σύμφωνα και με τις πιθανές συμπτύξεις. Οι ακριβείς ώρες εκκίνησης θα ανακοινωθούν στο τεχνικό συνέδριο.
Απονομές: Πλησίον του χώρου εκκίνησης (εντός της πλατείας Ησαϊα) μετά το πέρας των αγώνων. Αυτές θα είναι ξεχωριστές για όλες τις κατηγορίες Παμπαίδων, Παίδων, Εφήβων, Νέων Ανδρών, Γυναικών, Ανδρών ανεξαρτήτως πιθανών συμπτύξεων. Στους Μάστερς θα υπάρξουν υποκατηγορίες 30-39, 40-49, 50+.
Βραβεύσεις: Οι νικητές του αγώνα θα πάρουν :
Ο 1ος νικητής κύπελλο,χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα.
Ο 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα.
Ο 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα.
Ο 4ος, ο 5ος και ο 6ος δίπλωμα.
Όροι συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές-αθλήτριες ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν θεωρημένα δελτία για το 2015.
Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριων.
Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνουν δεκτές ως την Πέμπτη 14 Μαϊου 2015 και ώρα 14:00 στο φαξ 210-5131882 ή στοgeofokas_79@yahoo.gr αποκλειστικά με τη χρήση της επισυναπτόμενης φόρμας συμμετοχής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου