Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Καλούνται οι ιδιοκτήτες να κάνουν αιτήσεις για αποζημίωση για το αρδευτικό στον ελαιώνα της Άμφισσας


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Τμήμα Δομών Περιβάλλοντος, Διευθύνουσα Υπηρεσία του Έργου «ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΛΑΙΩΝΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ» με σκοπό την απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών του υπόψη έργου, ενημερώνει ότι για τον Μήνα Φεβρουάριο, προγραμματίζονται εργασίες στα τμήματα:
1. Aνατολικά της Εθνικής Οδού Άμφισσας – Ιτέας, περιοχή «ΡΕΝΤΙΝΙΑ» κτηματικής περιφέρειας Άμφισσας, σε συνέχεια του κατασκευασμένου τμήματος και για μήκος 1500μ. περίπου νότιο – ανατολικά...

2. Χωματόδρομος δυτικά της Εθνικής οδού Άμφισσας – Ναυπάκτου, περιοχή «ΚΑΜΠΟΣ ΒΥΘΟΥΛΙΑ» κτηματικής περιφέρειας Σερνικακίου, από την διασταύρωσή του με την Ε.Ο. μέχρι και 1000μ. νότια (προς την Επαρχιακή οδό Αγίου Κωνσταντίνου – Σερνικακίου)
3. Χωματόδρομος βόρεια της οδού Διστόμου Ιτέας πρός Χρυσσό, από την διασταύρωσή του με την Επαρχιακή οδού Διστόμου Ιτέας μέχρι και την συμβολή του στα βόρεια με την κύρια αγροτική εξυπηρέτησης, συνολικού μήκους περίπου 1300μ, ειδική θέση «ΚΑΡΑΛΙΒΑΝΟΣ – ΑΓΟΡΑΣΙΑ» της Κτηματικής Περιφέρεας Κίρρας.
Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των ελαιοπεριβόλων πλησίον των προγραμματιζόμενων μετώπων (όπως αυτά φαίνονται στις συνημμένες αεροφωτογραφίες), να έρθουν σε επαφή με τις αρμόδιες επιτροπές καταγραφής επικειμένων για την σχετική αποζημίωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου