Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Φωτογραφίες από τους "8" της μεγάλης απόδρασης

 





Aνθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό των δραπετών με τα καλάσνικοφ, oι οποίοι κατάφεραν να αποδράσουν από τις φυλακές Τρικάλων.

Με μπλόκα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων αλλά και σε όλη τη Θεσσαλία, καθώς και με παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων, οι Αρχές -οι οποίες είναι έκθετες μετά το σοβαρότατο συμβάν στις φυλακές- επιχειρούν να φτάσουν στα ίχνη των οκτώ από τους έντεκα δραπέτες.

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες

Σε συνέχεια των χθεσινών δηλώσεων του εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών για την προχθεσινή απόδραση κρατουμένων από το Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων και τη σύλληψη δύο από αυτούς, επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας σε αγροτική περιοχή, στα σύνορα των νομών Λάρισας και Τρικάλων, άλλος ένας από τους δραπέτες.

Επίσης, δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των οχτώ (8) υπόλοιπων δραπετών που διαφεύγουν τη σύλληψη.

Πρόκειται για τους εξής:




Σε βάρος όλων των παραπάνω έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις κατά περίπτωση πράξεις της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή από κοινού, της στάσης κρατουμένων, της ηθικής αυτουργίας από κοινού σε διακεκριμένη παράνομη οπλοφορία πολεμικού τυφεκίου, χειροβομβίδων, της ηθικής αυτουργίας από κοινού σε παράνομη οπλοχρησία κατά συρροή, της σύστασης και συμμετοχής σε συμμορία, της κατοχής όπλων στη φυλακή και της ηθικής αυτουργίας σε προμήθεια κινητού τηλεφώνου σε κρατούμενο του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.

Ζητούνται πληροφορίες

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα αυτά να επικοινωνήσει στον αριθμό κλήσης 24310 63023 του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Λαβράκια κατόπιν εορτής

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν χθες (23-03-2013) το μεσημέρι στο εσωτερικό των φυλακών Τρικάλων από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και αστυνομικούς, βρέθηκαν σε τέσσερα διαφορετικά κελιά και κατασχέθηκαν επιπλέον δώδεκα νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 6,4 γραμμαρίων, πέντε κινητά τηλέφωνα και τρεις κάρτες SIM. Από το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνση Τρικάλων σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος επτά κρατουμένων (τριών υπηκόων Γεωργίας, τριών υπηκόων Αλβανίας και ενός Έλληνα) για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εισαγωγής ναρκωτικών και της παράνομης εισαγωγής κινητών τηλεφώνων σε σωφρονιστικό κατάστημα.Πηγή http://neastereas

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου