Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Αλλάζει απότομα ο καιρός

           
Αλλάζει απότομα ο καιρός
Απότομα θα αλλάξει ο καιρός σήμερα (Δευτέρα), καθώς προβλέπονται τοπικές βροχές, με σποραδικές καταιγίδες και ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά της χώρας, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί φτάνοντας τοπικά μέχρι 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Στην Αττική προβλέπεται συννεφιά με τοπικές βροχές κυρίως από το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ανατολικά ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -3 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν πρόσκαιρα το απόγευμα και θα ενισχυθούν ξανά το βράδυ από τα βορειοδυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες ειδικά στην Κρήτη θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 184 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες στα Δωδεκάνησα θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.Πηγή attikipress

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου