Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

«Κουδούνια Φιλίας – Best Buddies Friendship Bells 2018»7 & 8 Μαΐου (Δευτέρα & Τρίτη)





ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Official Site: www.bestbuddiesgreece.gr

Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας
www.ekpse.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κουδούνια Φιλίας 7 & 8 Μαΐου (Δευτέρα & Τρίτη)

Για 2η συνεχή χρονιά, τα «Φιλαράκια» Ελλάδας δημιουργούν τη μεγαλύτερη εκστρατεία φιλίας που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα!
«Κουδούνια Φιλίας – Best Buddies Friendship Bells 2018»
Τα «Κουδούνια Φιλίας», είναι μία ιδέα που γεννήθηκε από την ανάγκη μας, να επικοινωνήσουμε το μήνυμα της φιλίας, της ισότητας, της αποδοχής και της ένταξης των ατόμων με νοητική υστέρηση ή/και άλλες αναπτυξιακές δυσκολίες.
Οι νέοι που επωφελούνται από το πρόγραμμα Φιλαράκια Ελλάδας – Best Buddies Greece & η εθελοντική ομάδα του οργανισμού δημιούργησαν & κατασκεύασαν τα πιο όμορφα & πολύχρωμα κουδούνια αγάπης & ισότητας!
Στις 7 & 8 Μαΐου, το μήνυμα «Η Φιλία είναι Δώρο» θα διαδοθεί μέσω της εκστρατείας και στον τόπο μας, όπου δεκάδες κουδούνια θα κρεμαστούν σε διάφορα σημεία σε Ιτέα και Άμφισσα!

Ψάξε – Βρες! Τα Κουδούνια Φιλίας, είναι στη διάθεση όποιου τα βρίσκει, προτρέποντάς τον να ανεβάσει φωτογραφία του κουδουνιού στα social media με hashtags #LetsBeFriends #BestBuddiesGreece.
Με αυτόν τον τρόπο συμμετέχουμε ενεργά στην κοινωνικοποίηση των νέων με νοητική υστέρηση ή/ και άλλες αναπτυξιακές δυσκολίες.
Η εκστρατεία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της προώθησης και προβολής του 5ου Περιπάτου φιλίας, που φέτος θα γίνει το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στην Αθήνα, στις 10.00 π.μ., στην Πλ. Συντάγματος.

Δευτέρα 7 Μαΐου δίνουμε ραντεβού στη Λέσχη «Αύρα» στην Ιτέα (Σκαρίμπα 9, παλιό Αγροτικό Ιατρείο), στις 10.00 π.μ
Τρίτη 8 Μαΐου δίνουμε ραντεβού στην πλατεία Ησαΐα στην Άμφισσα, στις 11.00π.μ

Με εκτίμηση
Ιωάννα Καλλία
Συντονίστρια Παραρτήματος Best Buddies Άμφισσας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22650 22600

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου