Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!!!
 Διάλεξε την Ομάδα που σε εκφράζει όποια κι αν είναι η ηλικία σου!!! 

1.   Ομάδα Σκακιού  Παίδων – Εφήβων – Ενηλίκων. Εναρξη Μαθημάτων Τετάρτη 30/9/15       Υπεύθ. Τμήματος  κ. Βαγγέλης

2.    Ομάδα μικρών καλλιτεχνών  ζωγραφική,
κατασκευές κ.τ.λ. για παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων Δημοτικού. Υπευθ. Τμήματος κ. Έφη


     3.      Ομάδα δράσεων “Tα Ζουζούνια πάνε βιβλιοθήκη”
 οι μικροί μας φίλοι γνωρίζουν τον κόσμο μέσα από το βιβλίο και το παιχνίδι. Υπεύθ.  τμήματος κ. Εύη


4.      Ομάδα της Μελισσούλας – Προληψούλας- Διαδρομούλας  σε συνεργασία με το κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας της περιφερειακής ενότητας Φωκίδας «Διαδρομή» σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ για παιδιά του Δημοτικού. H ομάδα της μελισσούλας- προληψούλας - Διαδρομούλας ανοίγει τα φτερά της και ξεκινάει ένα δημιουργικό ταξίδι-διαδρομή κάθε δεύτερη Τετάρτη μαζί με τους  μικρούς φίλους της.
Στόχος της ομάδας παιδιών δημοτικού είναι η ανάπτυξη των προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων τους δίνοντας τους τη δυνατότητα να εκφραστούν και να δημιουργήσουν  μέσα από σκέψεις και συναισθήματα.
Τα παιδιά που θα έρθουν σε αυτές τις συναντήσεις θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τόσο τον εαυτό τους όσο και τα  άλλα παιδιά, να συνειδητοποιήσουν πως είναι άτομα μοναδικά αναγνωρίζοντας τις ικανότητές τους και τα όριά τους, καθώς και να ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή τους μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες  και από το  παιχνίδι.

Ημέρα Έναρξης  Τετάρτη 7 /10/15      Υπεύθ. Τμήματος  κ. Εριάννα


 5.      Ομάδα  ελεύθερης δημιουργικής έκφρασης και απασχόλησης εφήβων για παιδιά 10 ως 16 ετών. Σκοπός του τμήματος  είναι η ελεύθερη έκφραση, η ανάπτυξη του εθελοντισμού και η καλλιτεχνική δημιουργία μέσα από θεματικές ενότητες που θα επιλέγει η ίδια η ομάδα. Ημέρα Έναρξης  2/10/15 Υπεύθ. Τμήματος  κ. Μαρία    6.      Ομάδα Ενηλίκων " Γνωρίζω την Ελλάδα".Η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να μελετήσει τόπους της Ελλάδας μέσα από την ιστορία και τις παραδόσεις τους.    Υπευθ. Τμήματος  κ. Ντίνα

        Έλα να δημιουργήσουμε, να μάθουμε , να παίξουμε, να ταξιδέψουμε με  τα καινούργια τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Οι φίλοι της Κίρρας"που θα πραγματοποιηθούν φέτος στο χώρο του Συλλόγου.  

Εγγραφές & πληροφορίες  Δ.Πλατή 7 Κίρρα(έναντι ιερού ναού Αγ. Νικολάου)   καθημερινά από 
18:00 – 19:00 ,τηλ.6988113124.

Θα λειτουργήσει παράλληλα δανειστική βιβλιοθήκη.
 Οι τελικές μέρες & ώρες θα διαμορφωθούν μετά από συνεννόηση.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου