Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Εθελοντικό Διήμερο Καθαριότητας

 
Ο Δήμος Δελφών στην προσπάθειά του να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει τους πολίτες του, οργανώνει Εθελοντικό Διήμερο Καθαριότητας στις 1 και 2 Νοεμβρίου 2014 με σκοπό την ανάδειξη και προστασία σημαντικών κοινόχρηστων χώρων σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου. 

Συνεργεία του Δήμου και Ομάδες Εθελοντών απ’ όλες τις πόλεις και τα χωριά θα καθαρίσουν και θα επιμεληθούν πλατείες, εξωκκλήσια, περιαστικά άλση και γενικά ό,τι αξιολογεί ως προτεραιότητά της η κάθε Κοινότητα. 

Στην  προσπάθεια αυτή του Δήμου Δελφών καλούμε να συμμετέχουν εθελοντικά: α) τα Σχολεία της α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης, β) τους Συλλόγους-Συλλογικούς Φορείς, γ) το 1Ο και 2ο Σύστημα Προσκόπων Άμφισσας, δ) το Σώμα Ελλήνων Οδηγών Άμφισσας, δ) τους επαγγελματίες του κατασκευαστικού- τεχνικού κλάδου (ιδιοκτήτες εκσκαφέων – φορτηγών κλπ) ε) τους συμπολίτες μας.

Επίσης θα επιδιώξουμε τη συνεργασία φορέων της περιοχής, όπως ενδεικτικά: α) Ιερά Μητρόπολη Φωκίδος, β)Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, γ) Ε.Β.Ε. Φωκίδας, δ) Ι΄ Ε.Π.Κ.Α. Δελφών, ε) Τ.Ε.Ι. Λάμιας (Παράρτημα Άμφισσας) κ.α.

Γενικός Συντονισμός Δράσης: Αθανάσιος Τσονάκας, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών.
Συντονισμός Συνεργείων Καθαρισμού: Δημήτρης Καραγιάννης, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Δήμου Δελφών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου