Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας

Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες θα αποτελέσουν το σκηνικό του καιρού και επόμενες μέρες,
σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Για σήμερα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων που…

εξέδωσε χθες η ΕΜΥ, οι έντονες βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν κατά διαστήματα στο Ιόνιο, στη δυτική Στερεά, στη δυτική και νότια Πελοπόννησο, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και, πρόσκαιρα, στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, κυρίως στις δυτικές περιοχές.
Επίσης, από το απόγευμα, αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού, με βασικό χαρακτηριστικό τις χιονοπτώσεις και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο, ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει και μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων, το βράδυ της Τρίτης.

Για αύριο, Τετάρτη, θα σημειωθούν τοπικές βροχές στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και παροδικές χιονοπτώσεις σε ο ορεινές και ημιορεινές περιοχές στα Βόρεια.
Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και σε δυτικά και νότια και λίγα χιόνια στα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικές χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί- βορειοδυτικοί εντάσεως 4 ως 6 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου