Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Συννεφιά σε όλη τη χώρα με βροχές στα δυτικά

Βροχερός προβλέπεται ο καιρός, αφού σήμερα Πέμπτη, αναμένονται νεφώσεις σε όλη τη χώρα με πιθανές βροχές στα δυτικά και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις βαθμιαία πιο πυκνές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Πηγή: iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου