Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ημέρα Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθιερώνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δελφών


Αγαπητοί συνδημότες/σες,
Η ανάγκη των καιρών και η συνεργασία όλων μας, γέννησαν μια ιδέα που με πολλή προσπάθεια μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς της αλληλεγγύης, της ευαισθησίας και της Ανθρωπιάς μας.

Ο Δήμος Δελφών, σε συνεργασία με άλλες τοπικές αρχές, Κοινωνικούς φορείς, επιχειρήσεις, αλλά και όλους τους ευαισθητοποιημένους δημότες μας, στην προσπάθεια μας να ανακουφίσουμε τις καθημερινές ανάγκες των οικονομικά αδύνατων δημοτών για να αντιμετωπίσουν τη φτώχεια και την οικονομική κρίση στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε αναπτύσσουμε μία πρωτόγνωρη δράση για τα δεδομένα της περιοχής μας. Καθιερώνουμε την «Ημέρα της Κοινωνικής Αλληλεγγύης». Συγκεντρώνουμε συσκευασμένα τρόφιμα και φάρμακα μέσω των Δημοτικών Κοινωνικών Παντοπωλείων.
Η« Ημέρα Κοινωνικής Αλληλεγγύης». έχει σαν στόχο να ενισχύσει την κοινωνική συνοχή καθότι στηρίζεται στις εθελοντικές προσφορές επιχειρήσεων, αλλά και όλων των συνδημοτών μας.
Όποιος επιθυμεί να προσφέρει παρακαλείται να προσέλθει την 13η Φεβρουαρίου 2013 στην Άμφισσα στο ισόγειο του Δημοτικού Μεγάρου στην Πλ. Κεχαγιά ( αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) από ώρα 17.00 έως19.00 , και στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2013 και από ώρα 17.00 έως 20.00 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιτέας (δίπλα στο ΚΕΠ), όπου θα συγκεντρωθούν τα προσφερόμενα προϊόντα.
Εάν κάποιος χρειάζεται επιπλέον πληροφορίες, μπορεί να απευθυνθεί στα τηλέφωνα: Τηλ. 2265022905 Υπεύθυνοι Υπάλληλοι για τη Δ.Ε. ΄Αμφισσας κ. ΄Αννα Γκιούλου και 2265351121, Υπεύθυνοι Υπάλληλοι για τη Δ.Ε. Ιτέας κ. Γεωργία Παπαλουκά Φουσέκη και Σωτηρία Τσίγκα.
Φίλες και Φίλοι,
Το κοινωνικό «καλάθι» του Δήμου Δελφών επιχειρεί να δώσει μία σωτήρια ανάσα σε συμπολίτες μας που δεν έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν στους ίδιους και στις οικογένειές τους τα είδη πρώτης ανάγκης.
Το αίσθημα αλληλεγγύης που επικρατεί στους επαρχιακούς Δήμους μπορεί να νικήσει την κάθε οικονομική κρίση.
Όλοι μαζί οφείλουμε να χτίσουμε το Κοινωνικό «καλάθι» του Δήμου μας, όλοι μαζί οφείλουμε να παραμείνουμε Άνθρωποι…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου