Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Πανελλαδικές 2013: Οι δυσκολότερες εξετάσεις της δεκαετίας



Πανελλαδικές 2013: Οι δυσκολότερες εξετάσεις της δεκαετίαςΑνάποδα μετρούν οι υποψήφιοι για την ανακοίνωση των βάσεων, καθώς μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα αναμένεται να γίνει η ανακοίνωσή τους. Αυτό χρονικά έρχεται από την ερχόμενη εβδομάδα.

Χιλιάδες οικογένειες στην καρδιά του καλοκαιριού έχουν μόνο ένα θέμα συζήτησης: την πορεία των βάσεων εισαγωγής σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Τα μηχανογραφικά δελτία έχουν κατατεθεί και όλοι πλέον αναμένουν το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, όταν θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής, για να διαπιστώσουν αν θα αποκτήσουν την πολυπόθητη φοιτητική ιδιότητα.

Στις 30 Αυγούστου αναμένεται η ανακοίνωση των φετινών βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας. Σύμφωνα και με Το Βήμα, οι βάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν φέτος για πρώτη χρονιά μια ημέρα πριν την λήξη του Αυγούστου, ενώ συνήθως δεν ανακοινώνονταν μετά τις 23 ή 24 του μήνα.

Οι υποψήφιοι τα βρήκαν σκούρα στις φετινές εξετάσεις με τις τελευταίες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για βουτιά σε μερικές περιπτώσεις ακόμα και 1.000 μορίων, φέτος όχι μόνο θα επηρεαστούν, αλλά θα σημειώσουν ίσως και τη χαμηλότερη επίδοση των τελευταίων δέκα χρόνων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου