Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΣΙΝΕ ΙΤΕΑ Μία άκρως συναρπαστική αποχαιρετιστήρια παράσταση .....

ΣΙΝΕ  ΙΤΕΑ
         Μία άκρως συναρπαστική αποχαιρετιστήρια παράσταση εμπνευσμένη από τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο,  παρουσίασαν οι μαθητές όλων των τάξεων του 1ου ,2ου Δημοτικού σχολείου Ιτέας.

      Την Τετάρτη το απόγευμα ξεδιπλώθηκε η ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου με αξέχαστες ταινίες που ενσάρκωσαν καταπληκτικά τους ρόλους , οι  καλύτεροι ηθοποιοί  ,  οι  μαθητές του σχολείου.
Η δυνατή βροχή δεν αποθάρρυνε τους θεατές που συνέχιζαν με αμείωτο ενδιαφέρον να παρακολουθούν κατάπληκτοι τη μαθητική παράσταση. Το δυνατό καλοκαιρινό μπουρίνι δυστυχώς  ανάγκασε το Δ/ντή του σχολείου να διακόψει την εξαίσια παράσταση και να ανακοινώσει τη συνέχισή της την επόμενη μέρα (Πέμπτη βράδυ), στο κατάμεστο πλέον από κόσμο Κυριακοπούλιο Πολιτιστικό Κέντρο.
       Η εξαίσια μουσική επένδυση της παράστασης από τον μουσικό του σχολείου , η άριστη σκηνοθεσία από την εκπαιδευτικό θετρικής αγωγής , η πολύωρη προσπάθεια των δασκάλων του σχολείου και τα ταλαντούχα χαμογελαστά πρόσωπα των μαθητών , που φανέρωναν την αγάπη γι΄αυτό που παρουσίαζαν σε κάθε πλευρά της δημοτικής αίθουσας εκδηλώσεων , καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους που το απόλαυσαν και συνεχώς επιδοκίμαζαν το αποτέλεσμα.  
ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!
Ευχαριστούμε πολύ ….
Πάντα τέτοιες ανεπανάληπτες παραστάσεις ….
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σ΄όλη τη μαθητική κοινότητα….

Με εκτίμηση
ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ»



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου