Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012


ΙΤΕΑ: ΝΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ! 


Νερά...υπάρχουν!

Είναι γεγονός! Νερά όντως υπάρχουν! Αδιάψευστοι μάρτυρες οι φωτογραφίες τις οποίες δημοσιεύουμε σήμερα και έχουν ''τραβηχτεί'' την Κυριακή 19-8-2012 στον λόφο των Αγίων Αναργύρων. Σημειωταίον είναι ότι στον λόφο, υπάρχει και η δεξαμενή νερού, απ' όπου υδρεύεται η πόλις της Ιτέας και η ευρύτερη περιοχή. Η δε συγκεκριμένη ''δραστηριότητα'' του νερού στον περιφερειακό δρόμο του λόφου, έχει να κάνει με τον υπερπλουραλισμό, την υπερποσότητα και γενικά με το περίσσευμα του νερού το οποίον διαθέτουμε ως Δημοτική Ενότητα και βεβαίως του επιτρέπουμε να δροσίζει και τον περιβάλλοντα χώρο. Αχρεωστήτως βεβαίως...

Ευχαριστούμε πολύ την φίλη μας η οποία αποθανάτισε φωτογραφικά την διαφυγή του υδατίνου περισσεύματος, καθώς με αυτόν τον τρόπο, κατερρίφθη και η παραφιλολογία των τελευταίων εβδομάδων, ότι να, δήθεν λόγω της ανεπάρκειας και λόγω της υπερβολικής ζήτησης, ''αναγκάστηκε'' η Δημοτική Αρχή να σταματήσει για λίγες ώρες την παροχή νερού προς την πόλη, είτε προστατεύοντας το δίκτυο, είτε κάνοντας έκτακτη συντήρηση. Το ότι η διακοπή αντί των ολίγων ωρών, διήρκησε ''κάτι'' παραπάνω, έ, αυτά συμβαίνουν και στα καλλίτερα σπίτια, όπως λέει και ο λόγος. Το γεγονός όμως είναι ένα : Ναι, όντως, νερά υπάρχουν!

Υ.Γ. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια αιτία για την συγκεκριμένη διαρροή. Ανεξαρτήτως των εντυπώσεων και για να μην αδικήσουμε την Τεχνική Υπηρεσία, εμείς απλώς καταγράφουμε το περιστατικό και σαφώς ελπίζουμε ότι θα γίνει το καλλίτερο και μάλιστα σύντομα.
πηγή:http://karteria1.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου