Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

                          <<cineitea>>
adikos_kosmos
Την Παρασκευή 10/8 2012 στις 9μμ
Η ταινία «Άδικος Κόσμος» του Φίλιππου Τσίτου
Με τον Αντώνη Καφετζόπουλο σε μια από τις καλύτερες ερμηνείες του
Συμπρωταγωνιστούν: Θεοδώρα Τζήμου, Χρήστος Στεργιόγλου


Τη ταινία θα παρουσιάσει ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Φίλιππος Τσίτος («Ακαδημία Πλάτωνος») και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Με μαύρο χιούμορ, ευαίσθητη ματιά και φόντο την Ελλάδα της κρίσης, ο Φίλιππος Τσίτος θριάμβευσε στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και απέσπασε τα βραβεία σκηνοθεσίας και πρώτου ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν.
Συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία σε διεθνή φεστιβάλ τιμήθηκε με το βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Νόβι Σαντ της Σερβίας (16-23 Ιουνίου), κερδίζοντας τα εύσημα της κριτικής επιτροπής που τόνισε ότι «Ο Άδικος κόσμος είναι μια ταινία στην οποία ο Φίλιππος Τσίτος, σίγουρα ένα σημαντικό νέο όνομα που προέρχεται από την Ελλάδα, επιδεικνύει σαφές σκηνοθετικό στίγμα κι ένα προσωπικό ταλέντο ισχυρής ωριμότητας».Ενώ αναμένεται και η συμμετοχή του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Εδιμβούργου.

Σας περιμένουμε για να γνωρίσουμε μέσα από το έργο του έναν πολλά υποσχόμενο σκηνοθέτη που κατάγεται από τη περιοχή μας και να συζητήσουμε μαζί του στη δροσερή αυλή του Δημαρχείου Ιτέας.

Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας
πηγή :amfissapress

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου